GAPS kogebogen – din bedste ven i køkkenet?

Nu har jeg skrevet den kogebog, jeg selv manglede, da jeg gik i gang med GAPS-kuren, fordi jeg ville hjælpe min datter af med kronisk mavepine

Det er sin sag at lære at lave mad uden stivelse og sukker. Når man så oven i købet kun kan finde samlede GAPS-opskrifter på engelsk – hvilket indebærer at man skal regne mål om fra cups, pints, ounzes og Fahrenheit til danske måleenheder, bliver madlavning urimeligt tids- og opmærksomhedskrævende. Men det bøvl behøver du ikke at slås med, for her har du en dansk kogebog, der guider dig igennem køkkenets glæder og udfordringer i løbet af GAPS kuren.

Udover en overskuelig og let læselig indledning får du 180 opskrifter på GAPS-venlig mad. Dertil masser af praktiske tips om råvarer, teknikker med mere, så du ikke længere behøver at opfinde den dybe tallerken, hver gang du skal igang i køkkenet. Jeg håber, at denne kogebog bliver din bedste ven i køkkenet under din helingsproces med GAPS-kuren!

Bogens fotos er taget af Inge Lynggaard Hansen, forordet er skrevet af Natasha Campbell-McBride, forfatter til bogen “Gut and Psychology Syndrome”, og den er udkommet på Muusmann Forlag.

Klik på linket for at købe GAPS kogebogen

 

Bogens fotos er taget af Inge Lynggaard Hansen

Natasha Campbell-McBride siger:

“Jeg giver Signe Gad mit varmeste bifald for at have skrevet denne bog, og jeg anbefaler den varmt!”

Pin It on Pinterest