Hyldeblomstdrik med honning

Hyldeblomstdrik laves almindeligvis med sukker. Denne version er med honning, som en GAPS-mave bedre tåler. Du skal bruge 50 store hyldeblomstskærme 2 usprøjtede citroner 75 g vinsyre 1350 g uopvarmet/koldslynget honning 3 l vand evt. en lille sjat vodka til at skylle...

læs mere

Erfaring er også data

Det enkelte menneskes egne erfaringer er data Disse data kan endda blive brugt til indsamling, og så kaldes det forskning. Der er masser af forskning der er baseret på subjektive erfaringer, især om kost, da det er svært at eksperimentere med folks helbred i et...

læs mere

Når dit GAPS-barn skal dele ud

Frugt og nødder, når dit GAPS-barn skal dele ud Smagen i meget slik er kopieret fra tørret frugt. Den sur-søde kombination med et sejt bid kan de fleste lide. Så hvorfor ikke give den ægte vare, når dit GAPS-barn skal dele ud? Til 24 personer 300 g mandler 240 g...

læs mere

Deltagere søges til film

Nedenstående præsentation af dokumentarfilm projekt er produceret af den hollandske Edona Blakaj, som er kommet over sin diagnose Multipel Sklerose med GAPS programmet. Hun er igang med at lave en dokumentarfilm om at behandle bl.a. autoimmune sygdomme med naturlige...

læs mere

Ernæring og fysisk degeneration af Western A. Price

Dette værk, der udkom første gang i 1939, har næppe været mere aktuelt end nu 78 år senere. Det er en absolut klassiker inden for emnet ernæring, og er oversat til mange sprog. I slutningen af 2016 fik vi også en udgave på dansk, udgivet af Quarrtsiluni Publishing....

læs mere

Rabarberkompot

Rabarberkompot med honning - pærelet at lave Til 4-6 personer 150 g honning 1/2 stang vanilje revet skal og saft af ¼ citron 500 g rabarberstilke uden blade 1. Bland honning, vanilje, citronsaft og citronskal. 2. Skyl rabarberne og skær blad og eventuelle brune...

læs mere

Souping af Martin Kreutzer og Sandra Pugliese

GAPS-kokkens anmeldelse: Her er en dejlig kogebog med mange opskrifter på diverse slags supper. Ja, så diverse, at jeg vil kalde dem med en del frugt i, og som skal spises kolde, for smoothies. Der er forskellige råvarer, der skal springes over, når man er på...

læs mere

Kålsalater og juice af Mette Mølbak

GAPS-kokkens anmeldelse: For dem, der er kommet så langt i kuren, at de tåler råt kål, og som kender deres GAPS-råvareliste og ved hvordan de enkelte råvarer skal forbehandles, kan man få god inspiration til dejlige salater og juicer i denne bog. Er man på GAPS-kur...

læs mere

Nødder af Martin Kreutzer og Sandra Pugliese

Her er en virkelig inspirerende og lækker kogebog med dejlige nødder i fokus. Langt de fleste opskrifter er GAPS-venlige, så længe man lige giver nødderne en tur i saltvand først Kun få steder møder man byg, mel, kartoffel og chokolade, men kun 3 opskrifter skal helt...

læs mere

Stenbiderrogn

Sæson for stenbiderrogn er februar – april, men du kan strække den ved hjælp af fryseren Til 2-4 personer 200 g renset stenbiderrogn 1 løg, gerne rødløg saft af ½ citron salt og friskkværnet peber ½ avocado pr person citronsaft 1 æggeblomme pr person eller 1 skefuld...

læs mere

Fond er fjong!

For et par år siden åbnede den første Broth Bar i Portland, Oregon USA. Så kom Bone Broth & Larder i New South Wales, Australien til, ligesom Vancouver i Canada har fået sin Original Bone Broth Bar. I New York ligger Brodo, og ikke langt fra Paddington station i...

læs mere

Pin It on Pinterest